20 Червня 2019
Новини

Після перерви Рівним знову курсує нічний тролейбус

Після перерви Рівним знову курсує нічний тролейбус

Нічний тролейбус після тривалої перерви 19 червня о 22 знову вийшов на маршрут.

Він традиційно їздитиме від мототреку до залізничного вокзалу. Цю новину повідомив директор підприємства «Рівнеелектроавтотранс» Валентин Ткачук, пише Суспільне.

Пауза в роботі тролейбуса була пов’язана з проведенням реконструкції контактної мережі в центральній частині міста, пояснив керівник. Але не зміг пригадати, скільки саме вона тривала. Немає відповідної інформації і на сайті підприємства. Проводити роботи з обслуговування мережі можна лише при її знеструмленні, тож у цей час тролейбуси не можуть перебувати на лінії, розповів Валентин Ткачук. Надалі він радить рівнянам стежити за оголошеннями щодо ремонтних робіт, в такі ночі тролейбус стоятиме у депо.

– В подальшому ми від цього відійти не можемо, маємо обслуговувати її, бо не обслуговувати тролейбус згідно стандартів – він може зупинитися, не відновлювати асфальтне покриття – будуть ями. А з контактною мережею теж знаєте, що може бути: вона постійно зношується, потребує технічного обслуговування. Тим більше, були стрибки температури, було спекотно удень, ми мусили її вночі регулювати, бо вона за ніч просідала, а це могло призвести до того, що вона могла впасти, – пояснив керівник «Рівнеелектроавтотрансу» Валентин Ткачук.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, рівне, тролейбус
В тему