19 Червня 2019
Новини

Коли за проїзд у луцьких маршрутках можна буде розрахуватися карткою

Коли за проїзд у луцьких маршрутках можна буде розрахуватися карткою

Питання електронної оплати за проїзд у Луцьку є давно актуальним.

У конкурсі на оператора електронних систем у луцьких маршрутках перемогло турецьке підприємство «KENT KART EGE ELEKTRONIK» спільно з «PAYNET SERVICES», пише ІА Волинські новини.

Про це повідомили під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Як зазначив начальник управління транспорту та зв'язку Володимир Степанов, на укладення договору після прийняття рішення потрібен місяць, а оператор має впровадити електронні системи оператор має протягом 4 місяців з дати укладання договору.

Під час засідання члени виконкому затвердили результати конкурсу на відбір оператора електронних систем щодо визначення переможцем конкурсу «KENT KART EGE ELEKTRONIK» спільно з «PAYNET SERVICES». ТзОВ «Візор-МАК», яке брало участь в конкурсі, посіло друге місце.

Управлінню транспорту та зв'язку доручили підготувати необхідні матеріали для укладення договорів про організацію та обслуговування електронних систем в громадському транспорті Луцька.

Нагадаємо, представники турецького підприємства презентували сучасне мультимедійне обладнання для тролейбусів та маршруток, яке вже використовується майже у 40 містах і країнах світу. Компанія представила бортові комп’ютери і сучасні пристрої для оплати проїзду.

Читайте також:

Е-квитки по-луцьки: як списують мільйони

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, гроші, громадський транспорт
В тему