18 Червня 2019
Новини

Арсенал зброї виявили у волинянина (фото)

Арсенал зброї виявили у волинянина (фото)

У гаражі 50-річного жителя Луцького району поліцейські виявили майже 350 набоїв різноманітних калібрів, пістолети, рушниці, а також обладнання, пристосоване для виробництва боєприпасів.

У ході розслідування кримінального провадження співробітники управління карного розшуку поліції області спільно із сектором кримінальної поліції Луцького відділення поліції викрили в незаконному зберіганні, виготовленні боєприпасів і переробці зброї 50-річного жителя села Тарасове Луцького району, повідомляють у ГУ НП у Волинській області.

Під час санкціонованого обшуку в його гаражі поліцейські виявили, зокрема, 114 патронів калібру 7,62 мм., три пістолети та дві рушниці з ймовірними ознаками переробки, а також різноманітні предмети спеціально пристосовані для виробництва бойових припасів, зокрема, преси та вимірювальне обладнання. Окрім того, в зловмисника поліцейські вилучили майже 800 грамів пороху, гільзи, понад півтисячі капсулів та кулі.

Боєприпаси та зброю направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичного центру МВС України.

За фактом незаконного виготовлення боєприпасів і переробки зброї слідчі Луцького відділення поліції проводять досудове розслідування за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 263-1 Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Читайте також:

«Запаси»: п’ять гранат і 350 патронів знайшли у луцькому підвалі (фото)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Фото
В тему

Останні матеріали