18 Червня 2019
Новини

Лучани вимагають ліквідувати «прилавок» на «Північному», де «кучкуються» алкоголіки (фото)

Лучани вимагають ліквідувати «прилавок» на «Північному», де «кучкуються» алкоголіки (фото)

У рубриці «Охорона правопорядку» Єдиної системи електронних петицій днями з’явилося колективне звернення авторства лучанки Назаревич Олени.

Жінка просить зліквідувати порожню металеву ятку біля входу на ринок «Північний», що в обласному центрі на вулиці Гордіюк, 47. За словами авторки петиції, цей прилавок облюбували за місце розпиття алкогольних напоїв місцеві п’янички. В алкогольному чаду вони валяються просто на землі, чіпляються до перехожих, особливо – до жінок.  

Наводимо текст петиції повністю:

«Кожного дня на Гордіюк 47, поруч Північного ринку (за супермаркетом «Колібріс») в металевому пустому прилавку розпиває алкогольні напої компанія людей. 

Інколи п’яниці там сплять або сплять поруч входу на ринок саме через цей «кочівний» металевий прилавок. Раніше він стояв буквально поруч «Колібрісу», нині його перенесли на декілька метрів до ринку. 

Молодь остерігається там ходити, тому що п’яниці буквально валяються під ногами. Часто чіпляються до дівчат чи молодших хлопців. Також буває, що просять грошей на випивку чи бігаються в сусідню аптеку за якимось баночками. 
Територія людна! Тому що люди виходять з супермаркету або з ринку. 

По-перше, розпивати алкогольні напої в громадських місцях забороняє закон. 

По-друге, де гарантії, що ніхто з цих п’яниць не накинеться на перехожих? 

По-третє, це ж явний шум під вікнами житлового будинку. 

Просимо або прибрати той прилавок, або здати на металобрухт, щоб уникнути скупчення п’яниць саме в тому місці. Також просимо патрульну поліцію оперативніше реагувати на звернення. 

Дякую!»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, Фото
В тему