16 Червня 2019
Новини

Мінські домовленості? Окупанти за добу 25 раз обстріляли ЗСУ

Мінські домовленості? Окупанти за добу 25 раз обстріляли ЗСУ
 
У суботу, 15 червня, збройні формування Російської Федерації 21 рази порушили режим припинення вогню, 4 рази з яких - із застосуванням заборонених Мінськом мінометів. Ще 4 обстріли сталися вночі.
 
 
Штаб ООС: «Противник також обстрілював наших захисників з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 13 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил... В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції наших захисників були обстріляні вісім разів». 
 
За минулу добу втрат серед українських захисників немає. На кожний обстріл противник отримав адекватну відповідь з озброєння, що не суперечить Мінським домовленостям. За даними розвідки 15 червня одного окупанта було знищено.

Від початку поточної доби ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил три рази. В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід» -  два обстріли, в районі угрупування «Північ» - один.

 
 
 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, оос
В тему