14 Червня 2019
Новини

Російська інстамодель оскандалилась еротичними фото «з Чорнобиля»

Російська інстамодель оскандалилась еротичними фото «з Чорнобиля»

Росіянка напівголою позувала на тлі зруйнованої будівлі, тегнувши «Прип’ять».

Російська блогерка і Instagram-модель Вероніка Рочева, надихнувшись нашумілим серіалом «Чорнобиль» від НВО, під час зйомок влогу на екологічну тему зробила провокаційні фото на тлі «заброшки», пишуть росЗМІ.

Під відвертими знімками в антуражі, що нагадує зону відчуження навколо Чорнобильської АЕС, блогерка залишила хештех Прип’ять. Чим наштовхнула підписників на думку, що фотографувалася напівгола в українському місті атомників, знелюднілому після вибуху на ЧАЕС.

Такий вибір місця для подібних фотосесій обурив користувачів Мережі. Та згодом дівчина зізналася, що збрехала: фотографії зроблені не в Україні.

В інтерв'ю російському «Лайфу» Рочева пояснила, що сфотографувалася на тлі зруйнованої будівлі в Новосибірську. Локацію «Прип’ять» поставила, як кажуть у Росії, від балди, адже «окремі моменти на цій «заброшці» їй нагадували Прип’ять».

«Ми думали, друзі подивляться і все… Ми не хотіли якось образити людей, які пережили таку масштабну трагедію. Ми виявляємо глибоке співчуття до всієї цієї історії», – виправдовувалася Рочева перед журналістами.

Відзначимо, інтерес до найстрашнішої антропогенної катастрофи минулого століття різко зріс після успіху серіалу від HBO.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, чорнобиль, росія
В тему