13 Червня 2019
Новини

За відмову бути понятим поліцейський проломив людині череп (фото)

За відмову бути понятим поліцейський проломив людині череп (фото)

У Вінниці працівники поліції побили активіста за відмову бути понятим. Інцидент стався близько 23:00 у вівторок, 11 червня, на зупинці громадського транспорту «Водоканал».

Про це пише ZN.ua.

47-річного підприємця Олександра Комарницького госпіталізували у важкому стані. Медики діагностували в нього перелом основи черепа, потерпілий перебуває в комі.

У поліції стверджують, що на прохання оперативника бути понятим при вилученні гранати РГД-5 Комарницький відповів грубою відмовою і «спровокував конфлікт, у ході якого отримав тілесні ушкодження». Зазначимо, що поліцейський, який побив активіста, є чемпіоном області серед правоохоронців з самбо.

Обласне управління поліції ініціювало службове розслідування, на час якого відсторонили від посад старшого оперуповноваженого Сергія Пивовара і його керівника - начальника Київського районного відділення Володимира Мазура.

У свою чергу, Державне бюро розслідувань зареєструвало кримінальне провадження. Судячи з попередньою кваліфікацією дій Пивовара за статтею 128 Кримінального кодексу (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження), у ДБР розглядають в якості основної версії подій офіційну версію поліцію. Ця стаття передбачає покарання у вигляді від 150 до 240 годин громадських робіт, або до двох років виправних робіт, або до двох років обмеження волі.

Зазначимо, що поліцейський, який побив активіста, займається єдиноборствами і в квітні цього року виграв першість серед правоохоронців області з самбо у ваговій категорії до 100 кг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жах: жінка померла у черзі до лікаря, не дочекавшись прийому

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, суспільство, Фото
В тему

Останні матеріали