13 Червня 2019
Новини

Кім Чен Ин згодував піраньям генерала, який попав у немилість

Кім Чен Ин згодував піраньям генерала, який попав у немилість

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин стратив одного зі своїх генералів.

Причому зробив це у дусі кіноздлодіїв – жорстоко і видовищно, передають «Факти» із посиланням на західне видання Daily Star.

Військового, якого звинуватили у замислі державного перевороту, вкинули у величезний акваріум, заселений піраньями. Декілька сотень хижих рибин спеціально завезли із Бразилії.

Стверджується, нібито акваріум був встановлений у головній резиденції північнокорейського лідера. Після того як останній велів помічникам розробити нові методи страт.

Перед тим як кинути генерала в акваріум, його руки і торс порізали ножами, щоб піраній принадив запах крові. Джерела повідомляють, що невідомо точно, від чого загинув військовий: чи його з’їли піраньї, чи втопився, чи сконав від отриманих ран.

Ціллю страшної екзекуції було залякати потенційних змовників. Раніше, щоби скарати на смерть неугодних, Кім Чен Ин вибирав такі методи, як обезголовлення, розстріл протитанковими ракетами, повішання, спалювання огнеметами, згодовування тиграм.

«Кім керує за допомогою страху. Багато ворогів держави були страчені публічно. Він хоче, щоб усі, зокрема і його довірені особи, знали, що ризикують померти дуже неприємною смертю, якщо будуть запідозрені у зраді.

Відзначається, що північнокорейський диктатор не пощадив навіть членів власної родини й убив декілька високопоставлених чиновників лише за те, що вони недостатньо гучно плескали в долоні під час його виступів», – повідомляє джерело у британській розвідці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Політика, суспільство, північна корея
В тему