11 Червня 2019
Новини

Сертифікація авто за хабарі: силовики розкрили схему на Волині (фото)

Сертифікація авто за хабарі: силовики розкрили схему на Волині (фото)

На одержанні неправомірної вигоди обсягом 11 тисяч гривень на Волині викрили працівника лабораторії органу сертифікації.

Про це повідомляє прокуратура Волинської області у Facebook.

Під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області, за оперативного супроводу Управління Служби безпеки України в області спільно з працівниками слідчого управління Головного управління Національної поліції в області сьогодні, 11 червня 2019 року, в момент одержання неправомірної вигоди обсягом 3 тис грн затримано працівника лабораторії одного з господарських товариств, яке є органом із сертифікації для індивідуального затвердження колісних транспортних засобів, їх частин та обладнання.

У таку суму посадовець товариства оцінив видачу сертифіката відповідності транспортного засобу, ввезеного з-за кордону. Раніше вказаний працівник уже отримував двома траншами неправомірну вигоду на загальну суму 11 тис грн.

Проводяться невідкладні слідчі дії.

Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вимаганні й одержанні неправомірної вигоди особою, яка надає публічні послуги (кримінальне правопорушення, передбачене частиною 4 статті 368-4 Кримінального кодексу України).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві чоловік регулярно ґвалтував 9-річну доньку співмешканки

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, НП, Фото
В тему