11 Червня 2019
Новини

«Хук правою, а потім бокалом в обличчя»: ревнива наречена відгамселила жениха

«Хук правою, а потім бокалом в обличчя»: ревнива наречена відгамселила жениха

У Великобританії ревнива наречена кинула келих вина в обличчя коханому і пішла під суд. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Інцидент стався в англійському місті Олдем, графство Великий Манчестер.

37-річна Наталі пила алкоголь з Арчі Баркером, з яким перебувала у відносинах чотири роки. Пара почала сваритися через спілкування молодого чоловіка з іншими жінками, і відносини почали псуватися.

Розгнівана Наталі вдарила нареченого по носі, після чого запустила йому в обличчя келих з вином. В результаті на щоці Баркера залишилася відкрита рана довжиною більше двох сантиметрів.

Сусіди почули шум і, запідозривши домашнє насильство, викликали поліцію. Поліцейські побачили закривавленого чоловіка і його перелякану наречену, всю в сльозах. Парамедики оперативно обробили рани потерпілого.

Проти жінки порушили справу і викликали до суду. На слуханні чоловік розповів, що його наречена дійсно розлютилася під час розмови і вдарила його в ніс правою рукою.

 Він додав, що в іншій руці у неї був келих з вином, який вона кинула йому в обличчя. «Це був безрозсудний напад, вона у всьому розкаюється і шкодує», - підкреслив Баркер.

Суддя призначив Наталі 180 годин неоплачуваних виправних робіт. «Це поведінка була для вас не характерною, і ви напали ненавмисно. Ви визнали свою провину, і я бачу, що ви вже покаялися щиро. До того ж ваш партнер бажає, щоб вас виправдали. Ви повинні дбати про ваших чотирьох дітей», - заявив мировий суддя Ендрю Лонг, виносячи вирок.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, великобританія, Курйози, бійка
В тему