10 Червня 2019
Новини

Начхати на провал: «Мисливці за привидами» повертаються

Начхати на провал: «Мисливці за привидами» повертаються

Після провалу в прокаті фільму «Мисливці за привидами» в 2016 році, стало відомо, що скоро вийде ще одна кінокартина.

Незважаючи на те, що останній фільм про «Мисливців за привидами» провалився в прокаті і породив величезний скандал, франшиза все ще жива. У січні стало відомо, що студія Sony випустить ще одну картину про мисливців, а тепер Сігурні Уівер підтвердила, що повернеться до образу Дано Баррет.

В інтерв'ю виданню Parade актриса розповіла, що приєднається до Білла Мюррея і Дену Ейкройду в продовженні «Мисливців за привидами».

«Буде неймовірно круто знову попрацювати з хлопцями!», - заявила зірка.

Над розробкою картини працює постановник «Джуно» і фільму «Тут курять» Джексон Рейтман. Хоча сюжет картини залишається в секреті, студія позначила, що шанувальники побачать не чергову перезавантаження, а пряме продовження дилогії Айвена Райтмана. З огляду на досвід режисера і повернення знайомих героїв, можна сподіватися, що стрічка вийде гідної оригінальних фільмів франшизи.

Нагадаємо, перші «Мисливці за привидами» вийшли на екран у 1984 році. У США фільм став справжнім хітом і отримав продовження у вигляді повнометражного фільму і анімаційних серіалів.

У 2016 році студія Sony випустила перезавантаження з жіночим акторським складом. Скандальна рекламна кампанія, яка звинувачує всіх незадоволених в сексизмі, не пішла фільму на користь, і стрічка з тріском провалилася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Епатажна Кім Кардашьян знову «забула» одягти білизну

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, кіно, таблоїд
В тему