10 Червня 2019
Новини

У Луцьку евакуювали дітей зі всіх шкіл і дитсадків (фото, відео)

У Луцьку евакуювали дітей зі всіх шкіл і дитсадків (фото, відео)

Невідомі зловмисники повідомили про вибухівку, яка  нібито закладена в усіх школах та садочках Луцька.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо близько 17 години 10 червня.

Патрульні інформують працівників шкіл та садочків про замінування, триває евакуація людей з приміщень.

Нагадаємо, вже понад тиждень правоохоронцям надходять повідомлення про замінування об’єктів у Луцьку. 9 червня повідомили про замінування інфекційної лікарні, ТЦ «Там-Там» та житлового будинку на вулиці Гречаній.

Зокрема 31 травня надійшла інформація про наявність вибухівки в кафедральному соборі, районній лікарні, «Новій лінії», «Там-Тамі», офісі Команди Зеленського тощо. 1 червня оголосили про замінування авто біля офісу Команди Володимира Зеленського у Луцьку, зоопарку, інфекційної лікарні та Луцької міської ради. Сьогодні, 10 червня, у поліцію надійшло повідомлення про вибухівку у двох житлових будинках на вул. Шопена, залізничному вокзалі, торгівельному центрі, супермаркеті та лютеранській церкві.

Увечері, 2 червня, у Луцьку повідомили про мінування житловий будинок на вулиці Гірній, «Аптеку низьких цін» на вулиці Грушевського, 19 та супермаркет «Сільпо» у РЦ «Промінь».

Поліцейські встановили, що неправдиві електронні повідомлення щодо мінування об’єктів у Луцьку надходять із серверів, які знаходяться на території Російської Федерації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Мінна» істерія триває: в Луцьку замінували п’ять об’єктів

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, НП, замінування, луцьк, Відео
В тему