10 Червня 2019
Новини

Люди поділилися найстрашнішими секретами у Мережі

Люди поділилися найстрашнішими секретами у Мережі

Користувачі Reddit обговорили важливі секрети, які їм доводиться зберігати кожен день. За кілька годин обговорення набрало 12,5 тисячі коментарів.

З'ясувалося, що найчастіше люди приховують від членів сім'ї зміни в своєму житті, щоб не турбувати близьких. Наприклад, один з коментаторів розповів, що промовчав про своє звільнення.

«Я дуже збентежений, щоб сказати їм, тому що я не хочу більше приймати від них фінансову допомогу. Я запізнився з орендною платою і опинився на мілині. Останнього разу, коли я приходив в будинок моєї мами, я вкрав пару рулонів туалетного паперу », - поділився він. Одна з користувачок закликала його зізнатися у всьому матері, яка зможе втішити і дати притулок автору у важкій ситуації.

Ряд користувачів відверто заявили, що приховали від рідних свої проблеми зі здоров'ям.

«Отримаю біопсію в п'ятницю. У мене може бути рак, але я не кажу своїм братам і сестрам чи мамі, тому що у неї теж рак, і ця новина зруйнує її життя. Мені 47 років, і моя сестра, тато, дядько і тітка все померли від раку », - поділився celrdweller. Багато хто втішив його і порадив дивитися на ситуацію оптимістично, так як лікарі дають йому 75-відсоткову гарантію позитивного результату.

Десятки користувачів розповіли, що зберігають видимість відносин з колишніми коханцями, тому що їх союз дуже подобався батькам і друзям. Деяким доводиться приховувати нові захоплення і зображати кохання на сімейних урочистостях.

«Мені дійсно дуже подобається моя найкраща подруга. Вона щойно вийшла з довгих і важких виснажливих відносин. Зараз не зовсім вдалий час, щоб сказати», - поділився секретом Captain_Cone. Безліч коментаторів підтримали його і порадили бути поруч з коханою і допомогти їй прийти в себе.

Деякі коментатори були всерйоз розмірковують над тим, які секрети зберігають інші. «Боже, що ж я зараз прочитав», - здивувався один з них.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, інтернет, таємниця
В тему