10 Червня 2019
Новини

На Одещині зґвалтували 18-річну вагітну

На Одещині зґвалтували 18-річну вагітну

У місті Южному Одеської області затримали молодого чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні 18-річної вагітної приїжджої з Миколаєва.

За словами начальника місцевого карного розшуку Олександра Мусієнка, потерпіла приїхала в місто, щоб погостювати у подруги і відпочити, а потім вони разом зустріли знайомих хлопців і пішли в кафе.

Про це повідомляє АНТИКОР.

Після півночі дівчина зібралася йти додому, і один із знайомих пішов її проводжати, затягнув на пустир і під загрозою фізичної розправи зґвалтував. Після цього злочинець зник.

Постраждала звернулася за допомогою до лікарів, які потім її оглянули, а також подзвонила правоохоронцям і описала прикмети ґвалтівника (дзвінок в міське відділення поліції надійшов 5 червня).

Його відразу затримали в одному з парків.

Під підозрою опинився раніше судимий за аналогічний злочин 27-річний хлопець, який знаходився в стані сильного алкогольного сп'яніння. В даний час затриманий поміщений в ізолятор тимчасового утримання в Одесі, і йому загрожує тюремне ув'язнення на термін від 5 до 10 років.

При цьому, за словами Олександра Мусієнка, буквально напередодні нападу на молоду жінку насильник скоїв в Південному грабіж, відібравши у туриста телефон і гроші. Потерпілий також звернувся із заявою в поліцію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, згвалтування, вагітність, одеса
В тему