8 Червня 2019
Новини

На концерті в Луцьку Олег Винник познайомив фанатів зі своєю дружиною

На концерті в Луцьку Олег Винник познайомив фанатів зі своєю дружиною

На луцькому іподромі відбувся грандіозний концерт Олега Винника.

Традиційно, на виступ до обласного центру Волині секс-символ української естради приїхав зі своєю половинкою – дружиною та бек-вокалісткою Таїсією Сватко, відомою під сценічним псевдонімом Таюне, пишуть Волинські новини.

Так, під час концерту «чарівна квітка» Таюне, як лагідно називає свою кохану головний «вовк» країни, виконала три композиції і вразила луцьких шанувальників своєю красою, щирістю та невимушеністю поведінки на сцені, а також професійним вокалом.

До слова, ще донедавна Олег Винник не надто любив розповідати про своє особисте життя, зокрема про свою сім’ю.

Однак, журналістам вдалося з’ясувати, що ось уже багато років як Винник одружений зі своєю однокурсницею із Канівського училища, 44-річною Таїсією Сватко, яка поруч із чоловіком і під час концертів, і в студії звукозапису.

При цьому жителі села Вербівка Черкаськї області, де народився Олег Винник, стверджують, що співак одружився ще на початку 90-х, а весілля гуляли на два села: від нареченої гості їздили через 100 кілометрів на батьківщину Олега.

Також відомо, що подружжя виховує сина-підлітка, який нині навчається в одному із Європейських вишів.

Нагадаємо, виступ головного «вовка» країни, як ще називають Олега через велику популярність його пісні «Вовчиця», із нової концертною програмою «Роксолана» відбувся учора, 7 червня, на луцькому «Іподромі».

Читайте також:

Олег Винник дав грандіозний концерт у рідному селі (фото)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, Волинь, олег винник, луцьк, концерти, дружина
В тему