8 Червня 2019
Новини

Унікальне шоу: гурт Бумбокс відсвяткував 15-річчя (фото)

Унікальне шоу: гурт Бумбокс відсвяткував 15-річчя (фото)

До 15-річчя гурту Бумбокс його учасники провели сімейне шоу на Арт-заводі Платформа.

Днями на Арт-заводі Платформа в Києві  відбувся грандіозний Family Show, під час якого Бумбокс презентували унікальний арт-проект – виставку, присвячену 15-річній історії гурту, пише РБК Україна.

Подібна ідея  реалізована вперше,  проект дає можливість на власні очі побачити, як створювався та розвивався  український шоу-бізнес із 2004 року досьогодні. Для унікальної виставки було яскраво оформлено спеціальний «арт-дім».

Так, фасад арт-дому, де проходила подія, закрили величезним банером з горою бумбоксів, а біля будівлі розмістили рарітетний автомобіль, розмальований  графіті з   назвами пісень гурту – «Злива», «Рок-н-рол», «Вахтерам», «Поліна», «Дитина» та десятка інших.

Всередині арт-дому – 15 років історії Бумбоксу: безліч фотографій різних років, надруковані на великому форматі.  Батьківщина-Мати  з бумбоксом і  гітарою в руках та  вінілова платівка Бумбокс,  плакати, ескізи,  обкладинки альбомів, оригінали текстів пісень, написані Андрієм Хливнюком, особисті речі музикантів та реквізит із кліпів. Кожен ескпонат Бумбокс-виставки має детальний опис.

На виставці можна побачити той самий килим з кліпу «Безодня» з Тіною Кароль, в який, за задумом режисера Стаса Гуренка, провалювалися музиканти Бумбоксу. Чи дізнатись про те що зйомки кліпу  на хіт «Та4то»  у 2007 на Набережному шосе  походили на жахливе ДТП й зупиняли проїзджаючих повз зйомку водіїв,  а кліп  на платинову пісню «Поліна» у 2008 році мав бюджет  35 000 доларів і багато років  тримав статус «найдорожчого кліпу гурту».  А от  на перший кліп групи, «Супер-пупер», знятий Віктором Придуваловим у грудні 2005, витратили 5000 доларів, і відео моментально стало хітовим.

Виставка  має кількасот експонатів, її вже подивились більше тисячі гостей Бумбокс Family Show. Зараз експозиція переїхала в одну з будівель кіностудії Довженко,  де найближчим часом відкриється для відвідувачів.

Крім того, на головній сцені арт-заводу пройшов  майстер-клас барабанщика Бумбокс Олександра Люлякіна.

фіналі події Бумбокс вийшли на сцену новим розширеним складом, в якому тепер  сім  музикантів. Концерт тривав дві з половиню години, команда зіграла 25 пісень – хіти з попередніх альбомів та майбутнього альбому «Таємний код: Рубікон».

Читайте також:

«Безодня ніжності»: Кароль і Хливнюк записали спільну пісню (аудіо)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Фото
В тему