7 Червня 2019
Новини

На Львівщині начальника поліцейського відділу затримали на хабарі у 2,5 тисячі доларів (фото)

На Львівщині начальника поліцейського відділу затримали на хабарі у 2,5 тисячі доларів (фото)

У разі доведення провини начальнику сектору патрульної поліції загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Слідчі теруправління ДБР, розташованого у місті Львові, задокументували факт вимагання та отримання неправомірної вигоди від громадянина начальником сектору реагування патрульної поліції Сколівського відділення поліції  Стрийського ВП  ГУ НП у Львівській області, повідомляють у ДБР.

За даними слідства,  начальник сектору  патрульної поліції вимагав від громадянина неправомірну вигоду у розмірі 2500 доларів США . За ці кошти керівник підрозділу патрульної поліції обіцяв не притягувати водія до кримінальної відповідальності за фактом вчинення дорожньо-транспортної пригоди.

Службову особу затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Затримання відбулося за  оперативного супроводження працівників Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ у Львівській області. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює прокуратура Львівської області.

В даний час тривають невідкладні слідчі дії. Затриманому готується повідомлення про підозру в одержанні неправомірної вигоди службовою особою, поєднаному з вимаганням такої вигоди відповідно до ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, Фото
В тему

Останні матеріали