6 Червня 2019
Новини

Озброєні автоматами мажори на всюдиході жорстоко побили юнака (фото, відео)

Озброєні автоматами мажори на всюдиході жорстоко побили юнака (фото, відео)

На Буковині троє озброєних чоловіків, які у гірській місцевості каталися на всюдиході та стріляли з автоматів, жорстоко побили хлопця, який зробив їм зауваження за стрілянину.

Про це повідомляє Соцпортал.

До поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Шепіт невідомі у військовій формі побили 19-річного місцевого жителя та стріляли зі зброї. Зі слів заявника, зловмисники пересувалися на бронетранспортері.

Виїхавши на місце події, слідчо-оперативна група встановила, що у потерпілого виник конфлікт з трьома жителями району, віком 31-34 роки. Зі слів парубка, він зробив зауваження чоловікам, які на території села поблизу житлових будинків здійснювали постріли з вогнепальної зброї. Конфлікт переріс у бійку, під час якої хлопець отримав тілесні ушкодження.

Для проведення експертиз щодо перевірки інформації про постріли, порушники добровільно надали поліцейським два автомати і мисливський карабін, на які вони мали всі необхідні дозвільні документи.

Також правоохоронці вилучили у чоловіків транспортний засіб – всюдихід.

За цим фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ: Конституційний суд узаконив розкрадання бюджету 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, чернівці, Відео
В тему

Останні матеріали