6 Червня 2019
Новини

«Сморід і гори сміття»: жильці багатоповерхівки у Луцьку потерпають через «плюшкіна»

«Сморід і гори сміття»: жильці багатоповерхівки у Луцьку потерпають через «плюшкіна»

В одному із луцьких багатоквартирних будинків мешканців допік сусід, що захарастив спільний простір непотребом. Люди звернулися до інспекторів муніципальної варти.

В обласному центрі жильці багатоповерхівки на вулиці Загородній, 2 поскаржилися у муніципалам на засмічення території загального користування. Про це повідомляє у Facebook департамент муніципальної варти Луцької міської ради. 

Виїхавши на місце, муніципали виявили, що житель будинку влаштував стихійне сміттєзвалище на території загального користування. Це спричинило нестерпний запах та антисанітарію в під’їзді. 



Чоловік отримав два протоколи про адміністративні правопорушення за ст.150 КУпАП (Порушення правил користування жилими будинками і жилими приміщеннями) та ст. 152 КУпАП, п.п. 2.5.5.1.1. Правил благоустрою міста Луцька (засмічення території загального користування). 

Також інспектори зобов'язали порушника прибрати, видавши йому припис із терміном виконання до 13 червня поточного року, який останній пообіцяв вчасно та належним чином виконати. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, муніципали
В тему