6 Червня 2019
Новини

Діри, «зашиті» степлером, – Луцьком курсує «маршрутка Франкенштейна» (фото)

Діри, «зашиті» степлером, – Луцьком курсує «маршрутка Франкенштейна» (фото)

Лучан обурює низькопробний «сервіс» пасажирського перевезення у місті, на який здорожчання проїзду не вплинуло жодним чином.

У соцмережах лучани обурються жахливим станом громадського транспорту, який здійснює перевезення пасажирів обласним центром. Так, цього разу об’єктом нарікань стала маршрутка № 31, яка мало не розлазиться від зношеності. Зокрема, діри у підлозі транспортного засобу… зчеплені скобами степлера. Своє невдоволення таким станом речей із маршрутними автобусами висловила на власній сторінці у Facebook користувачка Оля Бачинська.

Вона обурюється тим, що вартість проїзду в луцьких маршрутках подорожчала, а сервіс (точніше – його відсутність) лишився тим самим.

Подаємо допис Ольги повністю.

«Коли ми платимо за послугу, ми хочемо, щоб вона була виконана якісно і безпечно для нашого здоров’я і життя, особливо це стосується послуг щодо перевезення людей!!! Луцька міська рада, яка прийняла рішення щодо підняття вартості проїзду, певно, не взяла ці фактори до уваги, тому ми, мешканці міста Луцька, маємо їздити з дірками в підлозі і бачити дорогу під ногами, їздити в брудному транспорті та іноді з хамуватими водіями, які уявили, що є гонщиками «Формули-1». 
Коли я користуюсь транспортом, то хочу дістатись із пункту А до пункту Б у повному здоров‘ї.
Давайте будемо нести відповідальність за надання послуг! Прохання до Луцької міської ради, коли приймаєте рішення щодо підняття вартості проїзду, то перед тим користуйтесь послугами наших маршрутних таксі!!!» – написала дівчина і прикріпила фото 31-ї маршрутки, «поремонтованої» степлером.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, Фото
В тему

Останні матеріали