6 Червня 2019
Новини

На Івано-Франківщині в ДТП поліцейський убив двох людей

На Івано-Франківщині в ДТП поліцейський  убив двох людей

Слідчі львівського теруправління Державного бюро розслідувань з’ясовують обставини ДТП за участі працівника сектору одного з відділень Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДБР.

У Коломийському районі Івано-Франківської області поліцейський, перебуваючи за кермом приватного автомобіля Mazda, на автодорозі сполученням Стрий-Чернівці потрапив у ДТП із автомобілем Daewoo, у якому перебували водій і пасажир. Внаслідок ДТП працівник поліції був доставлений у реанімаційне відділення лікарні, а дві особи,  які перебували в іншому авто, загинули на місці події.

Слідчі  та працівники  сектору криміналістики й експертної роботи львівського теруправління ДБР оглянули місце аварії та провели невідкладні слідчі дії. У даний час здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні. Зокрема, призначені автотехнічна, транспортно-трасологічна та судово-медична експертизи.

За фактом ДТП зареєстроване кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують  транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).

Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, дтп, поліція, івано-франківськ
В тему