3 Червня 2019
Новини

В України з’явився перший менеджер у Facebook

В України з’явився перший менеджер у Facebook

Катерина Крук офіційно оголосила, що міжнародна корпорація Facebook обрала її на посаду менеджера з публічної політики по Україні.

Про це повідомив заступник міністра інформаційної політики України Дмитро Золотухін, передає Укрінформ.

«Катерина Крук офіційно оголосила, що міжнародна корпорація Facebook офіційно обрала її на посаду Policy Manager по Україні, з розташуванням у Варшаві. Необхідно сказати, що ми чекали цього багато років», - написав він.

Золотухін додав, що в Міністерстві інформаційної політики вважають, що це найкращий вибір, який могли зробити у компанії.

За словами Золотухіна, Крук – відомий експерт з питань інформаційного простору, спікер усіх актуальних конференцій по дезінформації останніх років, принципова і чесна людина.

«Ми дуже сподіваємося, що після цього призначення брутальне та непрофесійне ставлення компанії Facebook до України та українців нарешті припиниться. Зі свого боку бажаємо успіхів, сил і наснаги та обіцяємо підтримати в усіх справах, що будуть робитися в інтересах України. Особливо в важкі часи невизначеності для соціальних мереж», - написав заступник міністра інформації.

Раніше у Facebook не було менеджера з публічної політики по Україні. Про наміри призначити його стало відомо в жовтні 2018 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Декомунізація: Зеленському влаштували лікбез

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, київ, Політика, Таблоїд, facebook, україна
В тему