3 Червня 2019
Новини

Apple закриває популярний сервіс iTunes

Apple закриває популярний сервіс iTunes

Apple «почистила» присвячені програмі iTunes сторінки в Instagram і Facebook, видаливши всі фотографії, публікації і відео.

Це може бути підтвердженням чуток про закриття одного з найстаріших сервісів американської компанії, навколо якого багато років будувалася її цифрова інфраструктура, повідомляє UBR.

У той же час, як наголошується, акаунт iTunes в Twitter поки залишається недоторканим.

Раніше ряд ЗМІ повідомляли, що з виходом наступною версією Mac OS компанія з Купертіно планує замінити iTunes окремими додатками для музики, подкастів і ТБ. У той же час зазначалося, що додаток Music буде в значній мірі володіти тією ж функціональністю, що і iTunes, вперше представлений 18 років тому.

Минулого тижня просочилися скріншоти, які продемонстрували додатки Apple Music і Apple TV. А агентство Bloomberg повідомило про плани Apple відмовитися від програми на користь цих окремих додатків на Всесвітній конференції розробників Apple (WWDC), яка розпочнеться в Сан-Хосе в Каліфорнії.

Як очікується, на додаток до прояснення долі iTunes, виробник, ймовірно, також представить нові Mac Pro, iOS 13 і ін.

Сервіс iTunes був створений в 2001 році під керівництвом тодішнього гендиректора Apple Стіва Джобса. Ця програма досить тривалий час була необхідним інструментом для роботи з мобільною продукцією Apple.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові пройшов парад старовинних трамваїв (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, itunes, інтернет
В тему