3 Червня 2019
Новини

В Нью-Йорку художник влаштував акцію з десятками голих жінок (фото 18+)

В Нью-Йорку художник влаштував акцію з десятками голих жінок (фото 18+)

Американський фотограф-акціоніст Спенсер Тунік влаштував акцію в центрі Нью-Йорка за участю кількох десятків оголених моделей.

Про це повідомляє Daily Mail.

Голі чоловіки і жінки лягли на площі біля станції метро «Астор-Плейс» на Манхеттені, тримаючи в руках картинки з сосками. Моделі-жінки при цьому закривали власні соски фотографіями чоловічих сосків.

Відзначається, що мистецька акція присвячена забороні Facebook і Instagram на демонстрацію жіночих сосків. Захід, організований Туніком спільно з американською Національною коаліцією проти цензури в рамках кампанії #WeTheNipple ( «Ми, соски»), покликане привернути увагу до проблеми художників і фотографів, які не можуть публікувати свої роботи в соцмережах, якщо на них присутнє оголене тіло.

«Соцмережі полегшили художникам доступ до аудиторії, але тільки якщо це не пов'язано з фотографіями тіл», - зазначають представники руху.

Знімками своїх сосків для заходу пожертвували художник і фотограф Андрес Серрано, барабанщик групи Red Hot Chili Peppers Чед Сміт, художник Пол Мпагі Сепуя і сам Тунік.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Таблоїд, нью-йорк, оголення, Відео
В тему

Останні матеріали