31 Травня 2019
Новини

Відомо, хто став новим Бетменом

Відомо, хто став новим Бетменом

Зірка саги про вампірів «Сутінки», актор Роберт Паттінсон, який зіграє у фільмі Крістофера Нолана, офіційно став виконавцем ролі Брюса Уейна у «Бетмені».

Про це стало відомо після засідання компанії Warner Bros. з актором, які і підтвердили нову роль Паттінсона, передає Сегодня.

Одними з перших про офіційне затвердження ролі повідомили у виданні Variety сьогодні, 31 травня. Раніше представники компанії Warner Bros. відзначали, що ведуть переговори з Робертом Паттінсоном, але сьогодні він підписав офіційну угоду. Паттінсона підписали як мінімум на три фільми, а Метт Рівз, нібито має намір зняти трилогію сольних фільмів про «Темного лицаря».

Варто відзначити, що іншим претендентом на роль супергероя розглядали Ніколаса Холта ( «Божевільний Макс: Дорога гніву»).

Роберт Паттінсон з'явиться в новому фільмі про Бетмена режисера Метта Рівза вже 25 червня 2021 року. Зйомки нової кінокартини за участю Warner Bros. і DC Comics, ймовірно, почнуться вже цього літа або восени. Новий фільм студії Warner Bros. про Бетмена не розповідатиме про оригінальну історію Френка Міллера «Бетмен: Повернення Темного лицаря» 1986 року, яку так любить Метт Рівз. Зате нова стрічка покаже молодого Брюса Уейна ще перед його прагненням стати супергероєм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка «Сутінків» стане новим Бетменом?

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, таблоїд, роберт паттінсон, бетмен
В тему

Останні матеріали