30 Травня 2019
Новини

Книга про подружні зради спровокувала скандал у світі шоу-бізу

Книга про подружні зради спровокувала скандал у світі шоу-бізу

Гучний скандал у світі селебрітіз спалахнув після виходу у світ книги баскетболіста Ламара Одом – колишнього чоловіка Хлої Кардашян.

Про це інформує 24 канал.

Зірка реаліті-шоу Хлої Кардашян, якій не щастить з чоловіками, розійшлася у 2015 році зі своїм першим чоловіком баскетболістом Ламаром Одом через зради та алкоголізм чоловіка. Днями чоловік випустив свою автобіографію «З темряви до світла» (Darkness to Light), у якій заявив, що постійно «розважався» з іншими жінками під час шлюбу з Кардашян.

У книзі Ламар згадав історію, як він зраджував дружині в номері готелю з кількома дівчатами, а Хлої приїхала та застала його серед оголених жінок.

Тоді Кардашян побила одну зі стриптизерок, в обіймах якої розважався її зрадливий чоловік. «Вона відкрила двері і накинулася на першу-ліпшу дівчину», – розповів Одом.

Крім того, баскетболіст на шоу Дженні Маккарті сказав, що зраджував Хлої Кардашян постійно та навіть не може порахувати, скільки разів це було.

«Я стільки раз порушував свої клятви з Хлої, що просто не можу згадати всі випадки. Не знаю, чому Хлої залишалася зі мною», – додав баскетболіст.

Приголомшує те, що після згадок баскетболіста про побиття стриптизерки Хлої написала йому ласкаве повідомлення, про це переконує екс-чоловік. «Вона сказала, що навіть не думала, що я пам'ятаю цю історію в готелі», – сказав Ламар Одом.

Додамо, Хлої виховує дитину, дівчинку Тру, яку народила передчасно від екс-бойфренда Трістана Томпсона, коли дізналася про його зраду. Перший раз Кардашян пробачила невірному хлопцю. Однак 16 лютого Томпсон відправився у нічний клуб у Лос-Анджелесі, де провів ніч з найкращою подругою Кайлі Дженнер, Джордін Вудс. Після цього Хлої вирішила не пробачати вдруге невірність і розірвати стосунки з Томсоном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Популярний співак загинув в авіакатастрофі, коли летів до коханої

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, хлої кардашян, скандал
В тему