29 Травня 2019
Новини

Хто стане головним супротивником Трампа на виборах президента США

Хто стане головним супротивником  Трампа на виборах президента США

Політик-демократ Джозеф Байден, колишній віце-президент США, став головним противником нинішнього господаря Білого Дому.

Про це у своїй колонці повідомляє політичний аналітик CNN Стівен Коллінсон.

За його словами, на думку деяких дослідників, Дональд Трамп побоюється Байдена. «Є думка, що демократичний ветеран може похитнути популярність президента серед «синіх комірців» в штатах без чітких політичних уподобань, на кшталт Пенсильванії і Мічигану», - вказує Коллінсон. Проте поки протистояння грає на руку обом політикам, так як зміцнює їх позиції серед ядерного електорату.

Байден критикує Трампа за любов до іноземних автократів і відмову від традиційних американських цінностей, а господар Білого Дому в свою чергу зображує демократа частиною відірваного від простого народу політичного істеблішменту.

Коллінсон проте вказує, що якщо Байден продовжить концентруватися на критиці Трампа за рік до того, як стане відомо ім'я кандидата в президенти від Демократичної партії, він ризикує викликати гнів однопартійців.

Вибори президента США відбудуться в 2020 році. За даними агрегатора політичних опитувань RealClearPolitics, у Байдена поки найбільш високі шанси стати кандидатом від своєї партії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Світ, дональд трамп, вибори, сша
В тему

Останні матеріали