29 Травня 2019
Новини
Знаменитий суп включать в список ЮНЕСКО
Міністр культури Таїланду Віра Ройпойчанарат оголосив про намір включити гострий суп том-ям в список світової культурної спадщини ЮНЕСКО.
Про це повідомляє Bangkok Post.
Том-ям - кисло-гострий суп на основі курячого бульйону з креветками, куркою, рибою або іншими морепродуктами. Є національним блюдом Таїланду і Лаосу.
Фуд-експерт Бонні Чанг пояснила, як правильно їсти це блюдо. Крім того, фахівець зазначила на поширені помилки, які допускають люди під час приготування рамена і самої трапези. Так, в першу чергу, за словами японки, слід взяти миску двома руками, піднести до обличчя і вдихнути запах.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
На Донеччині загинув волинянин Ярослав Міщук
25 Березня 2024
У «Дії» з'явилися документи про освіту
22 Березня 2024
Що цього року чекає українців, які лишаються за кордоном?
18 Березня 2024
МАГАТЕ вимагає повернути Запорізьку АЕС під контроль України
8 Березня 2024
До Києва прибули прем’єри Канади, Італії та Бельгії
24 Лютого 2024
Інтерв'ю Зеленського для Fox News: головне
23 Лютого 2024
Данія й Україна уклали 10-річну безпекову угоду
22 Лютого 2024