Міністр культури Таїланду Віра Ройпойчанарат оголосив про намір включити гострий суп том-ям в список світової культурної спадщини ЮНЕСКО.
Про це повідомляє Bangkok Post.
Том-ям - кисло-гострий суп на основі курячого бульйону з креветками, куркою, рибою або іншими морепродуктами. Є національним блюдом Таїланду і Лаосу.
Фуд-експерт Бонні Чанг пояснила, як правильно їсти це блюдо. Крім того, фахівець зазначила на поширені помилки, які допускають люди під час приготування рамена і самої трапези. Так, в першу чергу, за словами японки, слід взяти миску двома руками, піднести до обличчя і вдихнути запах.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Хто може стати ректором ЛНТУ
28 Листопада 2025
Волинянки - переможниці Радіодиктанту національної єдності
27 Листопада 2025
В Україні на 400 тисяч зменшилася кількість школярів
27 Листопада 2025
Війна росії проти України: головне за 24 листопада
25 Листопада 2025
Війна росії проти України: головне за 19 листопада
20 Листопада 2025
Зеленський анонсував візит до Туреччини
18 Листопада 2025
Війна росії проти України: головне за 17 листопада
18 Листопада 2025
Чому затримується будівництво 13 школи у Луцьку
14 Листопада 2025
Війна росії проти України: головне за 11 листопада
12 Листопада 2025
Реклама





