29 Травня 2019
Новини

На Волині злодій «зі стажем» обікрав пенсіонерку

На Волині злодій «зі стажем» обікрав пенсіонерку

Зловмисник проник у будинок 62-річної пенсіонерки та викрав її речі.

Поліцейські оперативно прибули на місце злочину та заскочили зловмисника на обійсті заявниці, повідомляють у ГУ НП у Волинській області.

Крадій, зірвавши замок із вхідних дверей помешкання, проник до будинку та обікрав його. На місце одразу ж виїхали група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Поліцейські оперативно затримали крадія. Ним виявився раніше судимий 39-річний житель цього ж району. Поліція обґрунтовано підозрює правопорушника у вчиненні щонайменше п’яти аналогічних крадіжок на території району.

«За фактом крадіжки, поєднаної із проникненням у житло, слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Після оголошення правопорушнику підозри, буде вирішуватися питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу», – повідомив Олександр Басалик, начальник Рожищенського відділення поліції.

Окрім цього, за минулу добу оперативники волинської поліції розкрили низку крадіжок, які були вчиненні раніше. Так, зокрема, у Луцьку поліцейські встановили особу 17-річного жителя Ківерців, який викрав із кімнати гуртожитку в обласному центрі ноутбук, 38-річного львів’янина, котрий обікрав квартиру в Луцьку та 21-річного зловмисника, який викрав на вулиці Рівненській в обласному центрі камеру відеоспостереження.

Читайте також:

На Волині викрили серійного злодія

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, крадіжка, пенсіонери, кримінал
В тему

Останні матеріали