28 Травня 2019
Новини

На Волині затримали «віконного» шахрая

На Волині затримали «віконного» шахрая

Протягом року шахрай у Луцьку ошукував людей під приводом встановлення металопластикових вікон та балконних рам.

Співробітники Луцького відділу поліції встановили причетність 30-річного жителя одного із сіл Луцького району до скоєння низки шахрайств в обласному центрі, – повідомляють у ГУ НП у Волинській області.

Зловмисник ошукував довірливих громадян під приводом надання послуг зі встановлення металопластикових вікон та балконних рам.

Поліцейські з’ясували, що офіс підозрюваного знаходився по вулиці Драгоманова в обласному центрі. Зареєструвавшись фізичною особою-підприємцем, у період з 2018 по 2019 рік зловмисник шляхом обману та зловживання довірою клієнтів незаконно заволодів їхніми коштами.

За фактами шахрайств слідчі Луцького відділу поліції розслідують кримінальні провадження, розпочаті за ознаками злочинів передбачених ч.1 та ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України. У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що зловмисник може бути причетним також до скоєння таких шахрайств і щодо жителів інших населених пунктів області.

З огляду на це, поліція звертається до громадян, котрі потерпіли внаслідок шахрайських дій підозрюваного, невідкладно повідомити на лінію служби «102» поліції, або звернутися із відповідною заявою безпосередньо до Луцького відділу поліції за адресою: вул. Грибоєдова, 2-м, Луцьк.

Читайте також:

Неіснуючі оголошення та псевдобанки: як працюють шахраї у Луцьку

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, шахрайство, вікна, поліція, луцьк
В тему