27 Травня 2019
Новини

Не розмовляли півтора місяця: подробиці скандальної сварки Каменських і Потапа

Не розмовляли півтора місяця: подробиці скандальної сварки Каменських і Потапа

Одружені Настя Каменських і Потап поділилися історією про те, як не розмовляли півтора місяці.

Про це пише Clutch.

Настя Каменських і Потап – одна з найбільш обговорюваних пар українського шоу-бізнесу. 23 травня вони зіграли пишне весілля, на якому були присутні багато зірок українського шоу-бізнесу. Довгоочікувану подію закохані відзначили в елітному районі Конча-Заспа, на території одного зі столичних ресторанів. Через день після торжества молодята вирушили у весільну подорож.

Однак їхні стосунки не завжди були такими солодкими, як медовий місяць. У новому випуску «Світського життя» Настя Каменських розповіла, як не розмовляла з Потапом. Більш того, пара навіть селилася в різні готелі і їздила на окремих автомобілях.

Найдовший конфлікт Каменських і Потапа тривав півтора місяці.

«Півтора місяці виступали кожен день. Ми не розмовляли. Ми йшли зі сцен, розходилися в різні боки і їхали на різних машинах в різні готелі», - ділиться Каменських.

На питання Осадчої в чому була суть розбіжностей, Настя навела приклад:

«Лаємося чому? Ну ось дивись, є така дуже відома пісня «Чому мовчиш». Ми її записували близько трьох місяців. Я приходила на студію шість разів по п'ять хвилин. Я була хвора. Він мені каже: «Якого фіга ти прийшла хвора?» А я йому відповідаю: «Як я можу видужати, якщо я постійно працюю!» І так слово за слово, загострення пристрастей .. І ми сваримося ».

Притирання в дуеті «Потап і Настя» тривали протягом трьох років. Після вони вже вивчили один одного і лаялися набагато рідше. А тепер ось і зовсім живуть під одним дахом. А якщо вірити інформації, що з'явилася, то Каменських і Потап чекають дитину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медовий місяць: Настя Каменських поділилася світлинами

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, київ, суспільство, таблоїд, потап, настя каменських
В тему