27 Травня 2019
Новини

Нічне патрулювання: у Луцьку почикрижили лице самооборонівцю (фото)

Нічне патрулювання: у Луцьку почикрижили лице самооборонівцю (фото)

Хлопцеві наклали на лице десяток швів.

Під час патрулювання Луцька самооборонівця поранили в обличчя, передає ІА «Волинське агентство розслідувань», посилаючись на власні джерела.

Сталося це близько 3:00 у ніч із 25 на 26 травня. Під час патрулювання міста і забезпечення громадського порядку представнику групи швидкого реагування громадського формування «Самооборона Волині» Антону С. правопорушник заподіяв тілесні ушкодження. Самооборонівцю під час виконання ним службових обов’язків завдано пошкоджень у вигляді глибоких різаних ран.

Відомо, що постраждалому в лікарні наклали десять швів на обличчі. Відкрито кримінальне провадження, правоохоронці наразі кваліфікують дії зловмисника. Його особу встановлено. Крім того, з боку останнього пролунали погрози на адресу самооборонівців про можливість у близькому майбутньому застосування ним вибухових засобів.

Олександр Ніколайчук підтвердив цю інформацію: «Поки одна частина лучан уночі «тусить», інша спокійно відпочиває, іноді й не дуже – через п’яних та шумних дебоширів. Чергові ГШРи ГФ «Самооборони Волині» тим часом продовжують нести службу з охорони громадського порядку в Луцьку впродовж п’яти з половиною років поспіль. Наголошую, добровільно і на громадських засадах. Під час нічного чергування відбулася надзвичайна ситуація. Згідний, що лучани повинні знати про цю подію, щоб забезпечити громадський і журналістський контроль під час розслідування та при розгляді справи у суді».

«За проявлену відважність, вважаю, було б непогано представити до відзнаки з боку правоохоронних органів», – додав Ніколайчук.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, НП, Фото
В тему