27 Травня 2019
Новини

Москва повниться чутками про смерть Путіна і заміну «бенкетним» двійником

Москва повниться чутками про смерть Путіна і заміну «бенкетним» двійником

У столиці Росії нова хвиля чуток, що президента РФ давно немає серед живих, а на публіці показують його двійника.

Росіяни знову заговорили про можливу кончину господаря Кремля і заміну його «клоном», коли Путін виступав із приводу роздавання жителям окупованого українського Донбасу паспортів РФ. Тоді він говорив «не своїм» голосом. Змінений голос ВВП змусив росіян запідозрити його підміну. Про це в інтерв’ю «Оглядачу» розповів опозиційний російський журналіст Олександр Сотник.

«Путін піде, безумовно. Його винесуть уперед ногами. Зараз скажу таку дику конспірологічну річ: Москва повниться чутками, що Путіна нібито вже немає серед живих. Що замість нього показують нескінченних двійників: якута, круглого, квадратного, банкетного, не знаю, кого там іще», – заявив Сотник.

За його слів, версія конспірологів цілком має право на життя в нинішніх російських реаліях. А обставини там такі, що велетенська держава «управляється в режимі спецоперацій», по телевізору до громадян доносять спецінформацію, яка абсолютно не відповідає дійсності, а Путін нерідко опиняється в двох місцях одночасно. «Боюся, що для цієї конспірологічної теорії є підстави. І якщо це так, то ми взагалі зіткнулися з якоюсь новою, незрозумілою формою управління, взаємодії владного угруповання з населенням, коли є віртуальний портрет і навіть кілька схожих на нього ляльок. А країною колегіально керує якась банда», – зазначив він.

Олександр Сотник прогнозує, що в майбутньому росіянам можуть показати Путіна, який, за прикладом попередника Єльцина, «втомився і йде»: заготовлену промову прочитає двійник. «А де Путін? А він уже чортзна-де. З іншого боку, якщо вся ця конспірологія – повна фігня, а Путін існує фізично, і саме він править, то сам він ніколи не піде», – резюмував журналіст. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Політика, росія, володимир путін
В тему