26 Травня 2019
Новини

У Києві зникла школярка

У Києві зникла школярка

Дівчина ще в лютому пішла з дому і не повернулася.

Поліція просить допомогти розшукати Шептицьку Софію Вікторівну, 2003 року народження. Дівчина пішла з дому та до теперішнього часу місце її знаходження не відоме, – повідомляють у поліції Києва.

До Печерського управління поліції із заявою про зникнення 15-річної киянки звернувся її батько. Чоловік повідомив про те, що 10 лютого донька пішла з дому на вулиці Бастіонна та до теперішнього часу не повернулася.

Правоохоронці опитала родичів та знайомих дівчини, перевірили медичні заклади та поспілкувалися із адміністрацією та учнями школи, в якій вона навчається.  Востаннє її бачили поблизу метро «Контрактова площа».

Прикмети зниклої: зріст 175 см, худорлявої  тілобудови, волосся чорного кольору, стрижка каре. На кісті лівої  руки татуювання у вигляді напису «No Love».

Слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, у рамках якого проводять всі необхідні заходи для пошуку дівчини, однак їх зусилля поки не увінчалися успіхом.

«Тож звертаємося до всіх небайдужих громадян, які бачили зниклу та можуть допомогти у встановленні її місцяперебування, із проханням надати будь-яку інформацію, що допоможе у пошуках. Повідомити інформацію можна за номерами 102 або чергової частини Печерського  управління поліції: (044)280-70-42, (044) 280-61-18», – ідеться в повідомленні поліції.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, розшук, школярка, поліція
В тему