26 Травня 2019
Новини

Майже пів мільйона: на Рівненщині посадовця взяли на хабарі (фото)

Майже пів мільйона: на Рівненщині посадовця взяли на хабарі (фото)

При обшуку чиновник спробував чинити опір правоохоронцям.

Наразі йому повідомлено про підозру, – повідомляють у Національній поліції.

Оперативниками управління захисту економіки в Рівненській області Нацполіції було задокументовано корупційну діяльність посадової особи Державної архітектурно-будівельної інспекції.

Так, за невтручання у господарську діяльність забудовника, а саме не створення штучних перешкод і не проведення перевірок на об'єкті будівництва начальник управління ДАБІ вимагав 400 тисяч гривень хабаря.

З метою прикриття протиправної діяльності кошти повинні були перерахувати на вказаний посадовцем рахунок приватного підприємства. Неправомірну вигоду одержував у кілька етапів.

У суботу, 25 травня оперативники Управління захисту економіки у Рівненській області Нацполіції, слідчі ГУ Нацполіції в Рівненській області за процесуального керівництва військової прокуратури Західного регіону України затримали посадовця. Під час вручення підозри про вчинення ним кримінального правопорушення останній почав чинити опір правоохоронцям.

Наразі начальник управління ДАБІ затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру ч. 3 ст. 368 КК України.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Читайте також:

«Корупція? Ні, не чули»: на хабарі погорів український топ-посадовець (фото)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, Фото
В тему