24 Травня 2019
Новини

Богдан збісив українців своєю заявою про Майдан і Конституцію

Богдан збісив українців своєю заявою про Майдан і Конституцію

Права рука «Зе» обізвав Основний закон недосконалим, а Майдан – негативним явищем.

Учорашня заява голови Адміністрації президента про Конституцію України і народовладдя, яке історично проявляється у нашій країні у вигляді «майданів», здійняло хвилю невдоволення в соцмережах.

Користувачі Facebook миттю відреагували на висловлювання голови АП про Основний закон і Майдан гнівними коментарями. Нагадаємо, учора в інтерв’ю телеканалу «112» Андрій Богдан дозволив собі сентенцію в негативному ключі про масові протести, якими український народ циклічно міняє владу. Богдан зауважив: «Наша нинішня Конституція далеко не ідеальна. Доказом чого є існування «майданів» та інших негативних явищ». Зарахувавши Майдан до «негативних явищ», тим самим цінності українців.

Така репліка адвоката Коломойського і голова АП нинішнього гаранта Зеленського обурила багатьох.

«Глава президентської адміністрації Андрій Богдан вважає Майдан негативним явищем, яке є наслідком недосконалості Конституції. Щось дуже схоже ми чули в 2010 році за Януковича. Хоча з Богданом ніякого сюрпризу немає – він працював в уряді Азарова», – іронізує Наталія Петеліна.

«Всіх вітаю! Майдан – це «негативне явище», а ви як думали? Давайте виберемо їм конституційну більшість у Раду, і вони нарешті перепишуть цю прокляту Конституцію так, щоб ніякі майдани були неможливі», – написав Павло Гінтов.

Користувачка Марина Ковальчук осадила Богдана, нагадавши тому, що Майдан – це приклад українського народовладдя, і попросила поважати національні цінності свого народу.

Дмитра Бойка слова очільника АП розгнівали: «Це як розуміти? Богдан вважає, що Майдан відбувся на тлі загального процвітання просто через якісь недоліки Конституції?».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, андрій богдан, Відео
В тему