22 Травня 2019
Новини

Киянин намагався купити у жінки малолітню дитину для зйомок у порно (фото)

Киянин намагався купити у жінки малолітню дитину для зйомок у порно (фото)

Працівники управління по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції в Одеській області викрили 42-річного киянина, який знімав дитяче порно, а також вербував дітей для надання сексуальних послуг.

Про це повідомляє Нацполіція.

«Встановлено, що чоловік пропонував повіям за грошову винагороду вербувати неповнолітніх для надання сексуальних послуг», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що затримали зловмисника під час чергової спроби розбещення дитини. Чоловік намагався домовитися з матір’ю малолітньої дівчинки, що мешкала в Одесі, щодо статевого акту за участю її доньки. За розбещення неповнолітньої він запропонував грошову винагороду – 500 євро.

Наразі фігурант затриманий за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Зловмиснику інкримінують відразу три статті Кримінального кодексу України – стаття 149 (Торгівля людьми), стаття 156 (Розбещення неповнолітніх) та стаття 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). Слідчі дії тривають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антикорупційна прокуратура завела кримінал на Порошенка

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, київ, Фото
В тему