22 Травня 2019
Новини

В авто, що супроводжувало тіло атовця, в'їхала іномарка

В авто, що супроводжувало тіло атовця, в'їхала іномарка

Сьогодні, 22 травня, в Черкасах в автомобіль з колони, яка супроводжувала тіло загиблого «айдарівця», в'їхав автомобіль «Mazda».

Внаслідок аварії водія цього транспортного засобу було госпіталізовано до лікарні, повідомляє «Прочерк».

Як повідомила речник Управління патрульної поліції в Черкаській області Зоя Вовк, за попередньою інформацією, автомобіль, який рухався у колоні, що супроводжувала авто з «Вантажем 200» з тілом загиблого черкаського військового, зіткнувся з іншою автівкою на перехресті.

«Водійка автомобіля «Toyota Corolla», за кермом якого перебувала громадянка США, рухався по вулиці Пастерівській в напрямку бульвару Шевченка. Зі слів пасажирів, водійка авто «Toyota» закінчувала маневр на мигаючий зелений сигнал світлофору. В цей час інше авто марки «Mazda» здійснювало рух по вулиці Благовісній та здійснило зіткнення з «Toyota Corolla», - повідомила поліцейська.

На місці працюють слідчі по ДТП.

Саме сьогодні у Черкасах на Соборній площі містянипопрощалися із учасником АТО Олександром Колядою. Уродженець Черкас із позивним Лемур трагічно загинув у автокатастрофі в Харкові. У нього лишились батьки та брат. Удовою залишилась дружина на 7-му місяці вагітності.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, дтп, черкаси, ато
В тему