22 Травня 2019
Новини

Ді Капріо взяли «під каблук»: папараці зняли, як кохана мучить Лео заради фото

Ді Капріо взяли «під каблук»: папараці зняли, як кохана мучить Лео заради фото

44-річного відомого актора підловили в Каннах (Франція), куди він приїхав на фестиваль разом зі своєю дівчиною Камілою Морроне.

Пара зустрічається вже більш як рік, і, за чутками, цього разу Лео налаштований рішуче, пише Daily Mail.

Папараці, потайки знявши парочку, показали зірку «Авіатора» і «Піймай мене, якщо зможеш» з невідомого ракурсу. Виявляється, Леонардо Ді Капріо, маючи імідж чоловіка, який міняє манекенниць, наче рукавички, з Морроне перетворився на підкаблучника. Він і кроку не міг ступити, щоб не сфотографувати свою дівчину для Instagram.

21-річна аргентинська модель і актриса Каміла Морроне прибула на фестиваль, щоб представити свій новий фільм – «Мікі і ведмідь». А в перервах між прийомами і показами вони із Лео гуляли містом, милуючись французькими пейзажами. Але, судячи з того, як відомий актор постійно дивився в телефон, вибираючи вдалий ракурс для коханої, Лео насолоджувався видами трохи іншого характеру.

Вперше про нову дівчину Ді Капріо заговорили ще в 2017 році, але ніяких підтверджень нових стосунків не було, тому всі хвилювання стихли. У 2018 році нарешті папараці вдалося застати пару разом. Популярного актора і Камілу познайомив Аль Пачіно, який дівчині доводиться вітчимом, а Лео – дуже хорошим другом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, леонардо ді капріо, Відео
В тему