22 Травня 2019
Новини

В Луцьку муніципали воюють із «шашличниками» (фото)

В Луцьку муніципали воюють із «шашличниками» (фото)

Любителі відпочинку на природі лишають по місту припалені плями від вогнищ.

У Луцьку інспектори місцевого департаменту муніципальної варти борються із любителями відпочинку на природі, які розводять багаття, тоді як на таке в обласному центрі встановлена заборона. Про це йдеться у повідомленні луцьких муніципалів у Facebook.

Зі слів інспекторів, випадки розведення неконтрольованих багать у громадських місцях та місцях масового відпочинку городян почастішали з настанням теплих, ясних і погожих днів. Так, лише минулих вихідних у паркових зонах міста змусили загасити вогнища понад півтора десятки «шашличників».

«Впродовж останніх вихідних інспектори відділу «Група швидкого реагування» при здійсненні ними патрулювання по території Центрального парку імені Лесі Українки та парку 900-річчя виявляли більше 15 таких порушень», – ідеться в повідомленні муніципалів.

З громадянами, котрі розпалювали неконтрольоване багаття, проводилися профілактично-роз’яснювальні бесіди щодо шкідливості та небезпечності таких дій.

Департамент нагадує та звертається до усіх лучан та гостей Луцька – розводити багаття на території міста заборонено. Такі дії трактуються, як порушення Правил благоустрою м. Луцька та тягнуть за собою адміністративну відповідальність згідно зі статтею152 КУпАП.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, Фото
В тему