22 Травня 2019
Новини

Коломойський розповів, як вітав Зеленського із президентством

Коломойський розповів, як вітав Зеленського із президентством

Олігарх, який повернувся до України, поділився, як відреагував на входження Володимира Зеленського на посаду.

Бізнесмен Ігор Коломойський, який повернувся із Ізраїлю в Україну, привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента України, надіславши «есемеску». Про це він розповів в інтерв’ю «Українській правді».

На запитання, чи зустрічався він із Зеленським після повернення на Батьківщину, Коломойський відповів: «Ні, а з якого дива... Я привітав його по телефону, сучасні засоби зв’язку дозволяють не бачитися».

«Ну який сенс (зустрічатися. – Ред.)? По-перше, відразу велика кількість журналістів, багато непотрібних питань. І це тільки заради того, щоб потім пояснювати, що я по-людськи хотів привітати. Я привітав його з перемогою на виборах і з офіційним вступом на посаду. Просто відправив sms», – додав олігарх.

Крім того, він розповів, що дивився інавгурацію по телевізору, і зазначив, що йому сподобалася промова нового президента.

«Це був яскравий виступ. На відміну від Парубія, який сказав, що це було весело, я скажу, що це було яскраво. Особливо, якщо дивитися на деякі обличчя», – сказав Коломойський.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, ігор коломойський, володимир зеленський
В тему