21 Травня 2019
Новини

В Україну повернувся глава СБУ часів Януковича

В Україну повернувся глава СБУ часів Януковича

Екс-голова Служби безпеки України та колишній віце-прем’єр-міністр часів президентства Віктора Януковича Валерій Хорошковський повернувся в Україну.

Про це журналісти дізналися з трьох джерел, незалежних одне від одного, передає Українська правда із посиланням на Радіо Свобода.

Хорошковський прилетів у Київ приватним рейсом у вівторок, 21 травня.

Нагадаємо, що Валерій Хорошковський – колишній власник телеканалу «Інтер». Працював на посадах міністра економіки в уряді Віктора Януковича, голови Державної митної служби за президентства Віктора Ющенка, голови Служби безпеки за президентсва Віктора Януковича, міністра фінансів і першого віце-прем'єр-міністра в уряді Миколи Азарова. Входив у так звану політичну групу Фірташа-Льовочкіна.

Валерій Хорошковський поїхав з України у 2012 році. За даними ЗМІ, жив у Монако.

Перед переїздом у нього був конфлікт з Миколою Азаровим. У грудні 2012 року Хорошковський, перебуваючи на посаді першого віце-прем’єра, написав заяву про звільнення. Офіційною причиною у ній була зазначена «незгода щодо повторного призначення Миколи Азарова на посаду прем’єра».

У 2014 році Хорошковський балотувався другим номером за списком «Сильної України» Сергія Тігіпка до Верховної Ради. Однак ця партія не пройшла до парламенту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський призначив главою АП юриста Коломойського

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, Політика, політика, україна
В тему

Останні матеріали