21 Травня 2019
Новини

На Волині автомобіль збив п’яного велосипедиста

На Волині автомобіль збив п’яного велосипедиста

У містечках на Волині трапилися ДТП з потерпілими.

Учора, 20 травня, на вулиці Незалежності в райцентрі Торчин автомобіль Saab збив двох пішоходів. Потерпілих госпіталізували, – повідомляють у ГУ НП у Волинській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася зранку, близько четвертої години. За кермом автомобіля перебував 27-річний житель Луцького району. Поліцейські попередньо встановили, що водій, ймовірно, не врахував дорожньої обстановки й під час руху заднім ходом допустив наїзд на 16-річну та 14-річну місцевих мешканок.

Внаслідок ДТП перехожі отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували у хірургію районної лікарні.

Цього ж дня близько 11 години у Ківерцях автомобіль Hundai Tucson зіткнувся з велосипедистом. За кермом легковика перебувала 19-річна місцева жителька. Поліцейські попередньо встановили, що велосипедист, 40-річний житель райцентру, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його госпіталізували у травматологію центральної районної лікарні.

 За усіма фактами порушень правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальні провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.

Читайте також:

ДТП на Волині: потерпілого рятувальники «вирізали» з автомобіля

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, дтп, Надзвичайні події
В тему