21 Травня 2019
Новини

Якими є головні переваги PlayStation 5 – Sony

Якими є головні переваги PlayStation 5 – Sony

Корпорація Sony показала відео з демонстрацією швидкості завантаження нової PlayStation, яка в даний час знаходиться в розробці.

Ролик опублікував журналіст The Wall Street Journal Такаші Мотідзукі в своєму Twitter.

На відео компанія порівнює швидкість завантаження гри Marvel's Spider-Man на PlayStation 4 Pro і приставці «наступного покоління». Так, звичайне завантаження гри на PS4 Pro зайняла 8,1 секунди, а на новій приставці - 0,83 секунди, тобто в 10 разів швидше. Також в ході презентації показали, як консоль справляється з підвантаженням локації при швидкому русі.

У квітні 2019 року провідний архітектор PlayStation Марк ЦЕРН (Mark Cerny) розкрив перші подробиці про наступну консоль компанії Sony. За його словами, приставка отримає процесор AMD Ryzen на архітектурі Zen 2 і створений за 7-нанометровим техпроцесом, а також відеокарту сімейства Radeon Navi з підтримкою трасування променів і дозволу 8К.

Однак головною особливістю консолі стане «відсутність завантажень» завдяки установці SSD-накопичувача. За словами ЦЕРН, це «відкриє нову епоху відеоігор» і позбавить гравців від очікування завантажень.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, playstation, sony, Відео
В тему

Останні матеріали