21 Травня 2019
Новини

У Швейцарії кінотеатр замінив усі крісла на двоспальні ліжка (фото)

У Швейцарії кінотеатр замінив усі крісла на двоспальні ліжка (фото)

Цей швейцарський сінематограф замінив усі свої місця на комфортабельні двоспальні ліжечка.

Словосполучення «домашній кінотеатр» набуває нового значення. Один із кінотеатрів Швейцарії представив оновлений кінозал «Віп-спальня». Ідеться про заклад Pathé в північно-західному муніципалітеті Шпрайтенбах, недалеко від швейцарсько-німецького кордону, пише Bored Panda.

Власники презентували новий і класний перегляд фільмів. Кінозал облаштували 11 ліжками з регульованими підголовниками, сірі та бежеві простирадла і дві подушки. Є навіть приліжкові тумбочки, щоби зробити обстановку максимально домашньою. Також разом із квитком у віп-залу відвідувачі отримують безкоштовні закуски і прохолоджу вальні напої.

Віп-квитки коштують 48,5 долара США, і у вартість входять безкоштовні їжа та напої, в той час як звичайні квитки вартують 19. Наразі ідеться про стандартні снеки і перекуси, та невдовзі меню обіцяють урізноманітнити млинцями і вафлями по-домашньому. На додачу кіномани отримають м’якенькі капці.

Тих, хто непокоїться про гігієну, заспокоюють, що постільну білизну мінятимуть перед кожним сеансом.

Є навіть зала для маленьких любителів кіно та мультиків, у якій замість стандартних місць для сидіння м’які крісла-мішки яскравих відтінків. А також басейн із кульками і навіть гірка замість драбини. Дитячий квиток вартує 14 доларів.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Фото
В тему

Останні матеріали