20 Травня 2019
Новини

«Зелюшки»: невідомі заблокували будівлю комісії суддів

«Зелюшки»: невідомі заблокували будівлю комісії суддів

Сьогодні, 20 травня, близько 20 невідомих осіб спортивної зовнішності заблокували роботу Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

Невідомі оточили по периметру та не дозволяли входити до будівлі Вищої кваліфікаційної комісії суддів України частині співробітників та членам Комісії, - повідомила у соцмережі прес-служба ВККСУ.

Як розповіли у прес-службі, невідомі назвалися «громадськими активістами», але відмовились вказати громадську організацію або пред’явити жодних документів, які б підтвердили правдивість їх слів.

«Таким чином, сьогодні робота ВККСУ в пленарному складі заблокована, проведення кваліфікаційного оцінювання зірвано», - йдеться у повідомленні.

Про інцидент повідомили Національну поліцію.

«Такі дії підривають діяльність судової влади та фактичну реалізацію змін у ній, яких вдалося останнім часом досягти Україні спільно з міжнародними партнерами», - нагадали у комісії.

Згідно з порядком денним, Вища кваліфікаційна комісія суддів України о 9:30 мала розглянути питання про кваліфікаційну оцінку на відповідність займаній посаді суддів: Олександра Вільчинського, Світлани Грабець, Тараса Зайця, Марії Зелінської, Діани Ісаєвої, Андрія Ключника, Максима Лейби, Олени Мозолевський, Ольги Нешик, Вікторії Русанової та Олександра Смольнякова.

Дописувачі соцмереж висловили припущення, що тут без руки Портнова не обійшлося, тому тих молодиків назвали тітушками портнова. Інші дописувачі пішли далі і назвали їх зелюшками - тітушками Зеленського.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, НП, комісія, робота, тітушки, суд
В тему