20 Травня 2019
Новини

Чому батьки називають своїх дітей Кхалісі або Дейенеріс – Емілія Кларк

Чому батьки називають своїх дітей Кхалісі або Дейенеріс – Емілія Кларк

Актриса Емілія Кларк, яка зіграла роль королеви Дейенеріс Таргаріен в серіалі «Гра престолів», звернулася до батьків, які назвали своїх дітей на честь Матері драконів.

Її слова передає видання The New Yorker.

«Я вважаю, що вони назвали дітей Кхалісі, надихнувшись її силою», - заявила артистка. Вона не заперечує, що під кінець серіалу героїня розкриває найтемніші сторони свого характеру. «Але від цього вона не перестає бути сильною жінкою», - запевнила Кларк.

«Кхалісі - прекрасне ім'я», - сказала зірка серіалу. На її думку, скоро все забудеться, а люди, що зустрічають дівчаток з таким незвичайним ім'ям, будуть називати його казковим. На питання про те, чи є у неї побажання для дівчаток, яких назвали на честь головної героїні «Ігри престолів», вона відповіла: «Працюйте, дівчата!»

В даний час в США проживають 560 дітей з ім'ям Кхалісі. Також в минулому році 163 дитини були названі Дейенеріс.

Відразу після виходу п'ятої серії восьмого сезону матерів, які зважилися назвати дочок саме так, запитали, чи не шкодують вони про це після того, як в передостанньому епізоді Дейенеріс Таргаріен спалила Королівську Гавань дотла, убивши не тільки свою противниця Серс Ланністеров, а й мирних жителів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, гра престолів, емілія кларк
В тему