18 Травня 2019
Новини

Instagram модного бренду з пухкенькими моделями розлютив покупців

Instagram модного бренду з пухкенькими моделями розлютив покупців

Британський модний бренд Oh Polly створив окремий Instagram-профіль для публікацій знімків одягу великих розмірів і зіткнувся зі шквалом критики з боку покупців.

Про це повідомляє Metro.

У новому акаунті Oh Polly Inclusive з'явилися фотографії огрядних моделей і блогерів, а також представниць різних рас, що демонструють одяг марки. Прихильниць бренду обурило, що цих жінок порахували «негідними» для основного профілю.

 «І що ж робить їх не придатними для вашої головної сторінки? Хто так вирішив? Ви називаєте себе інклюзивними і не хочете публікувати фото жінок, які естетично не підходять вашій сторінці », - написала в Twitter YouTube-блогер Алісса Ешлі.

«Почекайте, тобто Oh Polly вважає, що створити новий профіль під назвою Oh Polly Inclusive - це і є інклюзивність? Вони буквально вигнали кольорових і повних », - жахнулася ще одна користувачка.

«Привіт, @ohpolly, це не інклюзивність, це називається сегрегацією. Запуск абсолютно нової сторінки для розміщення фото темношкірих жінок - це огидно, особливо, якщо на головній сторінці ви публікуєте білих жінок з сильним засмагою », - висловилася третя.

В результаті співробітники компанії прислухалася до думки дівчат, видалили додатковий профіль і пообіцяли «вчитися на своїх помилках».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, instagram, мода
В тему