17 Травня 2019
Новини

Через гру престолів майже 30 мільйонів американців не будуть працювати

Через гру престолів майже 30 мільйонів американців не будуть працювати

27,2 мільйона американців пропустять роботу повністю, запізняться, будуть працювати віддалено або будуть менш продуктивними, ніж зазвичай, у понеділок, 20 травня, через вихід останньої серії серіалу «Гра престолів».

Такими є результати соцопитування, проведеного The Harris Poll, повідомляє Лига. Новости з посиланням на компанію з управління персоналом Kronos Incorporated.

10,7 млн американських службовців, які планують подивитися фінальну серію, кажуть, що пропустять роботу, щоб стати свідками сходження на Залізний трон і відсвяткувати це або впоратися з негативними емоціями.

З них 5,8 млн службовців планують взяти вихідний, лікарняний або відгул. Близько 2,9 млн планують запізнитися на роботу в понеділок вранці, а 3,4 мільйона будуть працювати віддалено, хоча зазвичай вони цього не роблять.

Останній сезон «Ігри престолів» вже підірвав продуктивність 20,4 млн американців, говориться в дослідженні.

4,4 млн працівників пропустили роботу спеціально для повторного перегляду епізодів.

7,3 млн співробітників зізналися, що взяли лікарняний або вихідний, щоб пропустити роботу в понеділок саме тому, що вночі вони дивилися «Гру престолів».

«Багато шанувальників серіалу кажуть, що навіть під час роботи їх думки як і раніше знаходяться в Вестеросі: 12,7 млн співробітників зізналися, що вони проводять по п'ять або більше годин на тиждень, обговорюючи, читаючи або публікуючи в інтернеті інформацію про Game of Thrones , в той час як ще 16,5 мільйона сказали, що витратили від одного до чотирьох годин, роблячи те ж саме», - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянка записала відеокліп на саундтрек серіалу «Гра престолів»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, гра престолів, сша, Курйози
В тему