17 Травня 2019
Новини

Зірка «Сутінків» стане новим Бетменом?

Зірка «Сутінків» стане новим Бетменом?

Англійський актор Роберт Паттінсон, відомий за роллю Едварда Каллена в вампірської саги «Сутінки», почав переговори з приводу ролі Бетмена в фільмі  Метта Рівза.

Про це пише Variety.

За інформацією видання, процес переговорів знаходиться на завершальному етапі. Однак студія Warner Bros відмовилася від коментарів.

Фанати історії про Бетмена неоднозначно відреагували на цю новину. «Ви, чорт візьми, жартуєте? Роберт Паттінсон, цей жінкоподібний вампір, буде Бетменом? Чорт! І чорт з вами, Warner Bros», - написав користувач Hunter в Twitter.

«Роберт Паттінсон в ролі Бетмена? Буде цікаво ... »- зазначив коментатор під ніком Ccbeemee.

«Уявіть, як на вас дивилися б, якби ви повернулися на 10 років в минуле і говорили людям: «Едвард з «Сутінків» буде грати Бетмена», - прокоментував новину юзер Reddit RickRaptor105.

Проте деякі фанати супергеройської історії згадали про те, що з моменту, коли артист знявся в ролі вампіра Еварда Каллена, пройшло 10 років. «Роберт Паттінсон - неймовірно талановитий актор. Він куди більше, ніж та роль в «Сутінках». Ось список фільмів, які всі повинні подивитися: «Загублене місто Z», «Гарний час», «Вища суспільство», «Космополіс», - висловився користувач Walt в Twitter.

У березні стало відомо, що Бен Аффлек більше не буде зніматися у фільмах про Бетмена. У січні з'явилася інформація про головних претендентів на роль супергероя, проте серед них не було Паттінсона.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, бетмен, сутінки, фільми, Відео
В тему